Gulaš od pečuraka
Ukusne pečurke, začinjene kremastim sosom, savršen recept za ručak ili večeru
Accessible
2 osobe/osoba
30 minut
Sastojci
za 2 osobe / osoba
560 g Narezane pečurke Bonduelle
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
Sastojci za 2 osobe/osoba
560 g Narezane pečurke Bonduelle
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
- korak 1Stavite 30 g putera u šerpu za sosove na tihu vatru i ostavite da se rastopi. Postepeno dodajte brašno, brzo mešajući varljačom. Sklonite šerpu sa ringle i dodajte mleko preko kojeg je poprskana paprika. Sve dobro izmešati i ostaviti da se kuva oko 5 minuta, dok se sastav dobro ne ohladi. Na kraju dodajte seckanu mirodjiju i pomešajte sa ostatkom smese.
- korak 2Pečurke i ostatak putera stavite u šerpu i posolite. Kuvajte pečurke na srednjoj vatri 5 minuta.
- korak 3Nakon što pečurke prokuvaju, dodajte so i kuvajte još 5 minuta.
- korak 4Ugasite vatru. Ukrasite sa malo seckanog peršuna.
Gulaš od pečuraka
Ukusne pečurke, začinjene kremastim sosom, savršen recept za ručak ili večeru
Iznenadite sebe
Lako
Srednje
Teško
< 15 Minut
15 - 45 Minut
45 m i +
Veganski Kiš sa zelenim pasuljem
Odličan obrok od srca za ljubitelje veganske hrane
Sotirani spanać sa pečurkama
Savršeno jelo za ukusnu večeru bogatu proteinima sa vašom porodicom!
Vegetarijanski čili sa duet pasuljem
Začinjen veganski recept, pun proteina i savršeno jelo za vikend ručak.
Otkrijte takođe